Thank you for helping us re-imagine the Library

You told us last year in the National Student Survey that what we offer has “definitely improved… the Library computer suite is an example of this,” and we have increased the number of study spaces and networked computers each year but it was obvious that we needed many more study spaces and computers as more of you wanted to study here.  You also told us that the Library was sometimes too hot in summer.  We listened, we understood, we acted.  You helped us re-imagine the Library, telling us what you would like from your new social learning space.  Not that we have finished yet. We installed new water fountains on both the ground and top floors to support you as you study for longer and we have many more improvements planned for the near future.Refurbished ground floor

“Definitely improved”

Thank you for being patient as we created our social learning space.  We are delighted how much you liked the result!  We have been filled to capacity three times since we re-opened the ground floor and are thrilled to be busier than ever.  At this rate, we will soon need a bigger building!

Posted in Services Tagged with: ,

Leave a Comment (note: all comments are moderated)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(you can use <b>bold</b> or <i>italic</i> markers)

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.